Beerveldsebaan 11 , 9080 Lochristi , Belgiƫ

Tel : +32 (0)9/355.60.39Tel : +32 (0)9/355.60.39

Passie voor tuinplanten in Lochristi Roda Plant

Op het vlak van tuinplanten in Lochristi en omgeving kunt u nergens beter terecht dan bij Roda Plant. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op het telen van tuinplanten voor groothandels, exporteurs en tuincentra zowel in binnen- als buitenland Roda Plant verkoopt niet an particulieren.

Stiptheid en flexibiliteit

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tuinplanten, met de specialisatie in de winterharde azalea japonica, de winterbloeier camelia en de terras- en tuinplant rododendron. Op de volgende pagina’s kunt u lezen waarom wij precies voor die planten hebben gekozen.

Wij zijn enorm trots op zijn familiale aard en de passie van onze werknemers. Wij volgen het teeltproces nauwkeurig op en gaan enkel voor perfectie. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

Bekijk ons assortiment

U zult merken dat wij een goede naam hebben kunnen vestigen in de bloemen- en plantensector. De foto’s Ons volledig van al onze soorten tuinplanten kan u online bekijken onder assortiment neem dus gerust uw tijd om die volledig te bekijken.

Neem contact met ons op

U mag Roda Plant in Lochristi altijd contacteren voor meer informatie, een afspraak of een bestelling. Ons team staat voor u klaar met het nodige professionele advies en de vereiste antwoorden op het vlak van tuinplanten.

Assortiment

Bekijk hier alle details van ons uitgebreid assortiment. Zo kan u meteen uw keuze maken.

Lees meer

Roda Plant - Azalea Japonica
 

Azalea Japonica

De Azalea Japonica laat in het voorjaar zijn prachtige schoonheid zien door de uitbundige bloei van zijn grote gekleurde bloemen.

Lees meer

Azalea Japonica

Roda Plant - Camelia
 

Camelia

De Camelia bezorgt vanaf februari kleur tijdens de donkere winterdagen met zijn tropisch uiterlijk en is een van onze toppers.

Lees meer

Camelia

Roda Plant - Rododendron
 

Rhododendron

Rhododendrons zijn sterke tuinplanten met een uitbundige, felgekleurde bloei. Rhododendron is de perfecte plant om uw tuin of terras mee op te fleuren.

Lees meer

Rododendron

Roda Plant - Azalea Japonica
 

Dwergrhododendron

Een dwerg rhododendron is uitermate geschikt om in kleine tuinen te plaatsen. Zowel in je tuin als op je terras is de dwergrododendron met zijn prachtige bloemen de absolute blikvanger.

Lees meer

Dwergrododendron